Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta ger bidrag till Österlenbadet

2016-02-19

Igår invigdes det nyrenoverade Österlenbadet i Tomelilla under festliga former med tal, underhållning och stoj i bassängen. Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta har gett bidrag till möblerna i badets café och gör det dessutom möjligt för Sparbanken Skånes kunder att bada med 50 procent rabatt på entréavgiften.

Badet har bland annat en 25-metersbassäng, barnpool och bubbelpool. Det finns också ett solrum där du kan njuta av det varma ljuset och sand mellan tårna.

Genom bidrag från Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta kan du som kund hos oss bada med 50 procent rabatt på entréavgiften. Rabatten gäller generellt för både engångsentré, rabattkort och årskort för bad vid betalning med kort från Sparbankens Skåne, men däremot inte solarium och liknande.

Stäng Skriv ut