Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Europaforum 2017 Bo Bengtsson
Sparbanken Skånes vd Bo Bengtsson hälsar välkommen till European Economic Symposium på Kulturhuset i Hässleholm

Sparbanken Skåne medarrangör till ekonomidag

2017-08-28

Sista veckan i augusti arrangeras Europaforum i Hässleholm. I anslutning till konferensen hålls European Economic Symposium – där Sparbanken Skåne är medarrangör. I år berörs ämnen som Brexit och Europas finansiella stabilitet.

European Economic Symposium hålls för fjärde året i rad. Seminariet gästas bland annat av Europaparlamentarikern Gunnar Hökmark och ekonomiprofessorn Lars Calmfors. Diskussionerna under dagen kretsar kring frågor som ”Hur skapas finansiell stabilitet i Europa?” och ”Handeln och ekonomin efter brexit – vad händer nu?”. 

Europaforum Hässleholm startade 2002 och har sedan dess växt till att vara Sveriges ledande mötesplats för Europafrågor. Arrangörer är Hässleholms kommun och Europa Direkt Hässleholm i samarbete med Sparbanken Skåne, EU-kommissionen i Sverige, Regeringskansliet, Svenska institutet för europolitiska studier samt Sveriges Kommuner och Landsting.

Stäng Skriv ut