Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Handla med kort på nätet

Man arbetar på sin dator

Att betala med kort på nätet är enkelt, tryggt och innebär flera fördelar som exempelvis försäkringar och rätten att reklamera köp.

För att kunna använda ditt bankkort eller betal- och kreditkort på nätet behöver du öppna det för internetköp*. Du öppnar enkelt dina kort för internetköp i internetbanken**. Nedan kan du läsa mer om våra olika kostnadsfria tjänster för säkrare internetköp.
Från början av oktober 2016 är det inte längre möjligt att bekräfta köp på internet med hälsningsfras och lösenord där du ser loggan för MasterCard SecureCode eller Verified by Visa. Istället behöver du använda dig av Mobilt BankID. Är du inte ansluten till Mobilt BankID, gör det i internetbanken redan idag. Om du inte kan ha Mobilt BankID, läs mer här

MasterPass för Swedbank och sparbankerna

Med MasterPass sparar du dina kort- och leveransuppgifter i en digital plånbok. Plånboken kan du sedan använda hos säljställen som har knappen Buy with MasterPass. Du loggar in med Mobilt BankID och väljer det kort du vill betala med och adressen dit varan ska skickas.
Läs mer om Masterpass
Stäng Skriv ut