Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Låna till bil

Par i bil

Fråga oss först när du vill ta ett billån. Vi hjälper dig med finansieringen, oavsett vilken bil du väljer och av vem du köper.

Just nu - Ränta just nu 2,49%

Låna till bil med bilen som säkerhet

Om du köper bil från en auktoriserad bilhandlare så kan du ta ett billån till 80 procent av bilens värde. Just nu erbjuder vi 1% lägre ränta på ordinarie ränta för billån. Erbjudandet gäller t.o.m. 30 november.

Köper du bil av en privatperson kan vi erbjuda dig lån utan säkerhet med PrivatlånDirekt.

Som kund i Sparbanken Skåne kan du ansöka om lån via internetbanken, mobilbanken, telefonbanken, hemsidan, bankkontor och telefonnummer 0771-12 20 00.

Prisexempel

Lånebelopp: 160 000 kr
Ordinarie ränta: 3.49%
Effektiv ränta: 4.27%
Månadsbelopp: 1 913 kr

Så har vi räknat

Ring och ansök 0771-122000

Du kan också skicka in en intresseanmälan så ringer vi upp dig.

För att få ett lån hos oss ska du ha fyllt 18 år och ha en regelbunden inkomst på minst 240 000 kr om du är ensam sökande. Har du en medsökande kan du kontakta oss för mer information. Inkomst får inte vara bidrag, studiemedel eller liknande. Det ska finnas utrymme i din ekonomi för att betala kostnaderna som är förknippade med lånet. Du får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan är rörlig och bestäms med hänsyn till dina ekonomiska förhållanden. Amorteringstiden kan vara mellan 1 och 12 år.

Vi gör ingen kreditupplysning förrän vi har pratat med dig. Vid låneansökan gör vi därefter en sedvanlig kreditprövning.

Stäng Skriv ut