Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Tyringe på fötter

Tyringe på fötter - dansgala i Tyringe 1-2 juni

På fredagskvällen blir det mellanstadiedisco i hallen på andra våningen. På lördagen kommer det finnas aktiviteter för barn i form av underhållning från scenen med Allgott & Villgott och hoppborgar. Föreningar kommer att visa upp sina klubbar och aktiviteter. Det kommer även att finnas en liten företagsmässa.

På lördagskvällen är det mat och dans. Restaurang Farozon finns på plats i en uppbyggd restaurang med tillhörande bar inne i hallen. Till maten serveras det även komik av Jessica Persson. När vi ätit bjuds det upp till dans med det omåttligt populära dansbandet Voize från Ystad. Jessica Persson kommer att köra standup och Mi Trautman kommer att sjunga i Tyringehallen.

Erbjudande

Sparbanken Skåne erbjuder sina Nyckel- och Private Banking-kunder 50 kr rabatt på kombibiljetten mat-o-dans på lördagen. Länk till biljettöp och rabattkod hittar du i din internetbank.
Logga in

Tyringehallen 2 juni

  • Insläpp från kl 18.00
  • Buffé serveras 18.30-20.00
  • Endast dansbiljett kostar 195 kr, insläpp från kl 21.00
  • Arrangemanget är slut 01.00

Välkommen!

Stäng Skriv ut