Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Börja spara

Ju tidigare du kommer igång med att spara desto större frihet kan du få i livet. Sätt gärna upp ett mål som inspirerar dig och starta ett månadssparande som kan växa under tid.

Spara till en buffert

Det är bra att ha två månadslöner som buffert för oförutsedda utgifter. Med e-konto är pengarna lättillgängliga. Öppna e-kontot själv i internetbanken och starta ett månadssparande.

Pensionsspara

Börja tidigt att spara till pensionen, så får pengarna längre tid på sig att växa och möjligheterna till avkastning ökar. Om du månadssparar i fonder sprider du dessutom riskerna över tid.

Spara till din dröm

Drömresa, båt eller bröllop? Genom att spara pengar regelbundet i fonder kan dina drömmar få liv fortare än du tror.

Spara till barn

Ge ett barn en bra start på vuxenlivet och spara en summa varje månad. Du kan själv styra över när, hur ofta och till vem pengarna ska betalas ut.

Spara till boende

Spara till kontantinsatsen i någon av våra fonder, gärna i ett investeringssparkonto (ISK) för att kunna göra fondbyten utan skattekonsekvenser. Är du medlem i HSB kan du placera ditt bosparande hos oss.

Ring oss gärna

Ring oss gärna

Ring 0771-12 20 00 om du har frågor om sparande, eller kom in på bankkontoret så hjälper vi dig.
Boka rådgivning om sparande

Stäng Skriv ut