Hoppa till textinnehållet

Hur mycket vill du kunna lyfta i framtiden?

Kom igång med ditt sparande hos oss.

 

 

Spacer 2000

Aktuellt just nu

Stöd i osäkra tider

Påverkas din ekonomi av coronaviruset? Vi vill finnas där för dig. Som kund är du alltid välkommen att kontakta oss. Just nu rekommenderar vi dig att göra dina ärenden via appen, internetbanken eller telefon.

Mother with two children looking at different devices.

Låna till vad du vill

Låna till det du behöver med ett privatlån - lån utan säkerhet. Ansök och få besked online - enkelt och smidigt!

Confident woman with her hair in a towel

Betal- och kreditkort Mastercard

  • Upp till 55 dagar räntefri kredit
  • Kompletterande kortförsäkring om du betalar mer än hälften av resan med kortet
  • Köpförsäkring med förlängd garanti 1 år för vissa vitvaror och hemelektronik
Betal- och kreditkort Mastercard.

Dags att ansöka om sponsring

Vi samarbetar gärna med ideella föreningar och andra aktörer som ger banken nya affärsmöjligheter. Ansökan för sponsring 2021 görs 1-30 september 2020 via vårt webbverktyg.

 

A group of people watching a kids soccer game.

Fråga oss!

Vi finns tillgängliga sju dagar i veckan via våra digitala kanaler. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss och ställa dina frågor. Kontakta oss på telefon eller till exempel på Facebook. Här hittar du några av de vanligaste frågorna och svaren.

Smiling woman leaning shoulder against wall

Varning för falska samtal

Ett vanligt bedrägeriförsök är när bedragare ringer och påstår att de är från banken eller polisen. De vill komma åt koder från dosan eller att du loggar in med Mobilt BankID. Om du får den här typen av samtal - lägg genast på. Har du lämnat ut koder, kort- eller kontouppgifter? Kontakta oss på telefon eller besök ett kontor.

Young woman with tattoos using laptop in the grass.

Nyheter

2020-09-22 09:00

Rekordstor höstbudget ger mer i plånboken till många hushåll – mest till pensionärerna

Årets rekordstora höstbudget omfattar 100 miljarder kronor. Det är mer än dubbelt så mycket som normalt. Många får mer pengar: kommuner, regioner, företag och hushåll. Bland hushållen får pensionärer mest. Tillsammans med skattesänkningar och pensionstillägg kan en pensionär få upp till 400 kronor mer i månaden. Övriga hushåll som prioriteras är lågavlönade och ensamstående föräldrar som är berättigade till underhållsstöd, visar beräkningar från Swedbank och sparbankerna.

2020-09-16 11:30

Framtidens innovationer prisade i Lund

Nu har Lunds universitets och Sparbanken Skånes pris för framtidens innovationer delats ut . Sex av de mest innovativa idéer och projekt som just nu finns inom universitetet lyftes fram. Ett solenergisystem för skolor i utvecklingsländer och en ny behandling för patienter som drabbas av hjärtinfarkt korades till vinnare.

  • 2020-09-10 14:45
  • 2020-09-02 13:42
  • 2020-08-31 10:00