Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Låneräntor

Bankgiro Inbetalningar

All redovisning i en fil. Bankgiro inbetalningar är en heltäckande inbetalningstjänst som skapar enkla, effektiva rutiner i hanteringen av inbetalningar och avstämningar i kundreskontra.
  • Alla inbetalningar i en fil - inget papper
  • Möjlighet till automatiserad avstämning av alla inbetalningar
  • Informationen finns även tillgänglig i Insättningsuppgift via Internet

Så här fungerar Bankgiro Inbetalningar

En heltäckande tjänst som skapar enkla, effektiva rutiner i hanteringen av inbetalningar och avstämningar i kundreskontran. Eftersom all redovisning sker elektroniskt får ditt företag en möjlighet att automatisera avstämningsarbetet.

Bankgiro Inbetalningar är en flexibel tjänst som passar både det större och mindre företaget som vill automatisera och effektivisera hanteringen av inbetalningar och kundreskontran. Bankgiro Inbetalningar har ett antal standardfunktioner och går dessutom bygga ut med olika tillval, som anpassas till ditt företags behov.

Råd och tips

Fakturerar du med OCR-referens kan du till exempel ha flera OCR-referenser i en betalning. Du får också all tillgänglig information om betalaren inklusive namn, adress och organisationsnummer redovisad i din elektroniska redovisning.

Pris

Här är priserna för våra vanligaste företagstjänster samt erbjudandet bättre affärer.

Prislista (pdf)

Skaffa Bankgiro Inbetalningar

Välkommen att kontakta närmaste bankkontor. Du som är ansluten till Kundcenter Företag är också välkommen att ringa 0771-33 44 33.

Hitta ditt bankkontor

Stäng Skriv ut