Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Ställa ut e-faktura

Fördelarna med e-faktura är många och vi har lösningar för både stora och små företag.

Vi kan erbjuda dig att skicka dina e-fakturor via vår fakturaportal eller en virtuell skrivare, eller att integrera e-faktureringen med ditt affärssystem. Val av lösning beror bland annat på antal fakturor och vilken grad av automatik du vill ha.

Fördelar för ditt företag

I takt med allt fler företag och myndigheter går över till e-fakturering är det en konkurrensfördel att kunna skicka och ta emot e-fakturor. Dessutom bidrar e-fakturering till effektivare administration, ökad säkerhet, sänkta kostnader och minskad miljöpåverkan.

Via fakturaportal – för företag som skickar ett fåtal fakturor

Med den här metoden registrerar du dina fakturor manuellt på en särskild webbsida på internet.

Skrivare för e-faktura – för företag med regelbunden fakturering

Istället för att skriva ut fakturan på en vanlig skrivare och skicka den per post, går en signal till en virtuell skrivare som gör om filen till ett e-format och skickar den till mottagaren via internet.

Via affärssystem till företag – för större företag

Den här lösningen passar företag som skickar ett stort antal fakturor, eller har kunder med särskilda krav på fakturornas innehåll. Fakturan skickas direkt från ditt företags affärssystemet till mottagarens system.

Via affärssystem till internetbank – för företag med många privatkunder

Det här är en lösning för företag som framför allt har många privatkunder som fakturamottagare. Fakturan skickas direkt från ditt företags affärssystem till mottagarens internetbank.

Så här skaffar du tjänsten

Välkommen att kontakta ditt närmsta kontor.

Stäng Skriv ut