Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bättre Affärer

Arkitekter

För dig som är företagare.

Bättre Affärer är en paketlösning där vi har samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är företagare. Paketet passar såväl nystartade som etablerade företag och syftar till att göra det så enkelt som möjligt för dig att sköta företagets ekonomi.

Internetbanken

I internetbanken kan du sköta de flesta av företagets bankärenden och får snabbt en samlad bild av företagets ekonomi.

Telefonbanken

Via telefonbanken kan du hantera det mesta som rör företagets ekonomi, precis som på vilket bankkontor som helst. Du ringer 0771-12 20 00 och väljer självbetjäning eller personlig service.

Företagskonto

Företagskontot använder du för att enkelt och effektivt hantera bolagets in- och utbetalningar. Till kontot kan du koppla till exempel bankgiro, kort och krediter.

Placeringskonto Företag

Med Placeringskonto företag kan du skapa en ekonomisk buffert, samtidigt som pengarna alltid finns tillgängliga. Insättningar, överföringar och uttag sköter du enkelt och smidigt via internet eller telefonbanken, utan att det kostar något.

Bankgiro

Med Bankgiro är det enkelt och smidigt att göra betalningar – både för dig och dina kunder. Du får tydlig och samlad information om betalningarna, direkt i internetbanken.

Bankkort Business

Du kan använda kortet för att betala och för att ta ut pengar i svenska bankers uttagsautomater och i de flesta automater utomlands. När du använder kortet dras köpesumman direkt från företagets konto.

Trygghetsanalys

I Bättre Affärer ingår en Trygghetsanalys, då vi går igenom hur du skapar trygghet för dig själv, dina medarbetare och din familj.

Årlig ekonomisk genomgång

En gång om året går vi gemensamt igenom företagets hela ekonomi, eller de delar som du tycker är mest angelägna.

e-nyhetsbrevet Bättre Affärer

Med e-nyhetsbrevet Bättre Affärer får du råd och tips om hur du kan utveckla ditt företag.

Mobilbanken Företag

En app för både små och stora företag oavsett bolagsform. Med företaget på fickan sköter du företagets ekonomi när och var du vill.

Pris

900 kr per år.
(Ordinarie pris för tjänsterna 1 150 kr/år)

Våra tilläggstjänster

Du kan komplettera innehållet i Bättre Affärer med ytterliga tjänster som passar just ditt företag.
Läs mer om våra tilläggstjänster

Skaffa ebjudandet

Kontakta oss på 0771-12 20 00, besök något av våra bankkontor eller fyll i intresseanmälan här så kontaktar vi dig inom kort.

Stäng Skriv ut