Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Apartment

Lån med Räntetak

Tycker ni att det är svårt att välja mellan bunden och rörlig ränta på bottenlånen till företagets fastigheter? Å ena sidan vill ni gärna ha kontroll på kostnaderna, å andra sidan lockas ni av att få del av fördelaktiga räntesänkningar? Då har vi det optimala erbjudandet till er, Lån med Räntetak.
  • Räntan kan aldrig bli högre än det fastställda taket
  • Under taket rör sig räntan fritt
  • Vet hur stor den maximala kostnaden blir

Så här fungerar Lån med Räntetak

Lån med Räntetak är en slags försäkring mot obehagliga överraskningar - räntan är bunden uppåt och rörligt neråt. Räntan kan aldrig bli högre än taket, vad som än händer men under taket kan räntan röra sig fritt. Taket fungerar alltså som en försäkring mot kraftiga räntehöjningar.

Lån med Räntetak kan liknas med en försäkring som ni betalar en premie för. Premiens storlek beror på garantiperiodens längd, takets nivå och lånets storlek.

Ett alternativ till Lån med Räntetak är att köpa ett separat räntetak (Cap). I detta fall kan den underliggande krediten ligga i Swedbank eller i någon annan bank. Man tecknar både ett låneavtal och ett separat Cap-avtal.

Råd och tips

Varför inte passa på att se över samtliga lån som ditt företag har. Det går kanske att lägga om dem och få bättre villkor. Samtidigt får du tillgång till Swedbanks hela utbud av produkter och tjänster.

Pris

Enligt offert.

Skaffa Lån med Räntetak

Via bankkontor

Ni kan också skaffa tjänsten genom att kontakta ert bankkontor.

Hitta ert bankkontor

Stäng Skriv ut