Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Save the date - 21 november!

Framtidsdagen

Välkommen till Framtidsdagen 21 november

Boka in torsdagen den 21 november redan nu! Då bjuder vi in dig som är verksam i skånskt näringsliv till en inspirerande framtidsdag. Under en eftermiddag och kväll blir Ideon Gateway i Lund en bubblande, dynamisk mötesplats för företagare, entreprenörer och möjliggörare i Skåne.

Med fokus på företagsamhet tar vi över hela huset och vi kan lova dig ett riktigt intressant och fullspäckat program. Inte nog med att vi släpper en rykande färsk konjunkturrapport, vi delar även ut två nyinstiftade näringslivspriser – Sparbanken Skånes Entreprenörspris och Sparbanken Skånes Intraprenörspris till framgångsrika företagare och företag i regionen.

Prisutdelningarna äger rum under den festliga avslutningen av dagen och vi bjuder på både mat, dryck, underhållning och förväntansfulla finalister.

Hoppas vi ses!

Bo Bengtsson, VD, berättar om Näringslivspriserna och Framtidsdagen.

Bo Bengtsson

Program

Fredrik Reinfeldt - Colin Moon - Lovisa Sterner - Moderator Trine Grönlund

Sparbanken Skånes näringslivspriser 2019

Sparbanken Skåne vill premiera företag och företagare i Skåne och instiftar med start hösten 2019 två näringslivspriser: Sparbanken Skånes Näringslivspris för Intraprenörskap och Sparbanken Skånes Näringslivspris för Entreprenörskap. Priserna delas ut under Framtidsdagen som arrangeras av Sparbanken Skåne på Ideon Gateway i Lund den 21 november.

Läs mer om Sprbanken Skånes Näringslivspriser

Anmälan

Vi ser fram emot din anmälan till Framtidsdagen! Anmälan öppnar i september.

Om evenemanget