Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Talare på Framtidsdagen

Program

Framtidsdagens program innehåller bland annat inspirerande föreläsare, presentationer och utdelning av Sparbanken Skånes Näringslivspriser.

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt har nära trettio års erfarenhet av svensk, nordisk och internationell politik. Han talar bland annat om förändringar i Sverige, Europa och världen. Hur påverkas vi av dessa förändringar samt hur ska vi anpassa och förnya oss. Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring?

Fredrik Reinfeldt

Lovisa Sterner

Lovisa Sterner driver insiktsbolaget Grasp Insights som har fokus på de områden där olika generationer ligger långt ifrån varandra. Hon är beteendevetare i grunden och har gedigen erfarenhet av frågor som rör unga genom sin roll som livsstilsexpert på Ungdomsbarometern.

Lovisa Sterner

Colin Moon

Colin Moon är expert, författare och föreläsare inom området kommunikation. I sina föreläsningar belyser Colin Moon kulturella skillnader och vänder upp och ner på föreställningen om vad som är ”normalt” beteende i arbetslivet.

Colin Moon

Moderator Trine Grönlund

Dagens moderator är Trine Grönlund. Trine är en passionerad och driven världsmedborgare som bl.a bott och jobbat 12 år i New York inom IT- och reklambranschen. Idag är hon vd för det egna bolaget Innergi-Labbet som arbetar med mental hållbarhet. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och företagskonsult på bägge sidor om sundet.

Trine Grönlund

Fredrik Reinfeldt - Fotograf Peter Knutsson
Colin Moon - Fotograf Gabriel Henningsson