Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Talare på Framtidsdagen

Program

Framtidsdagens program innehåller bland annat inspirerande föreläsare, presentationer och utdelning av Sparbanken Skånes Näringslivspriser.

Moderator Trine Grönlund

Dagens moderator är Trine Grönlund. Trine är en passionerad och driven världsmedborgare som bl.a bott och jobbat 12 år i New York inom IT- och reklambranschen. Idag är hon vd för det egna bolaget Innergi-Labbet som arbetar med mental hållbarhet. Hon är en eftertraktad och uppskattad föreläsare, moderator och företagskonsult på bägge sidor om sundet.

Trine Grönlund

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt har nära trettio års erfarenhet av svensk, nordisk och internationell politik. Han talar bland annat om förändringar i Sverige, Europa och världen. Hur påverkas vi av dessa förändringar samt hur ska vi anpassa och förnya oss. Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring?

Fredrik Reinfeldt

Lovisa Sterner

Lovisa Sterner driver insiktsbolaget Grasp Insights som har fokus på de områden där olika generationer ligger långt ifrån varandra. Hon är beteendevetare i grunden och har gedigen erfarenhet av frågor som rör unga genom sin roll som livsstilsexpert på Ungdomsbarometern.

Lovisa Sterner

Colin Moon

Colin Moon är expert, författare och föreläsare inom området kommunikation. I sina föreläsningar belyser Colin Moon kulturella skillnader och vänder upp och ner på föreställningen om vad som är ”normalt” beteende i arbetslivet.

Colin Moon

Sofia Ehlde

Oatly erbjuder goda, hälsosamma, havrebaserade produkter och vill göra det lätt för människor att skifta till växtbaserad mat och därigenom minska sitt klimatavtryck.
Sofia Ehlde är Innovationschef på Oatly och har sedan 1999, i olika roller varit en nyckelperson i byggandet av Oatly. Idag ansvarar Sofia för företagets innovationsarbete på global nivå och driver utvecklingen av nya produkter och ny teknologi.

Sofia Ehlde

Anders Nilsson

Anders Nilsson är partner och Head of operations på ESS Group som bland annat äger Ystad Saltsjöbad, Falkenberg Strandbad, MJs i Malmö, Steam Hotel i Västerås, Marienlyst i Danmark m fl.

Anders Nilsson

Kristina Jarring Lilja

Kristina Jarring Lilja är förtroendespecialist och professionell styrelseledamot. Med många års erfarenhet från detaljhandel har hon en gedigen erfarenhet kring vad som bygger förtroende, internt och externt. Kristina är styrelseordförande i Gents.se, StyrelseAkademien Skåne och Campus Vänner. Därutöver är hon ledamot i Brännborn fastigheter samt MulitQ AB (publ).

Kristina Jarring Lilja.

Johan Wessman

Johan Wessman är vd för Øresundsinstituttet, ett dansk-svenskt kunskapscentrum som arbetar för ökad kännedom om utvecklingen i Öresundsregionen. Han är företagsekonom från Lunds universitet och var under 20 år verksam som reporter på Sydsvenska Dagbladet, där han belönades med flera tunga priser för sitt arbete.

Johan Wessman

Anders Hansson

Anders Hansson är privatekonom på Sparbanken Skåne och har lång erfarenhet av aktiemarknaden och sparafrågor. Han har varit verksam i finansbranschen i över 20 år och har stort intresse för samhällsfrågor och regionens utveckling.

Anders Hansson, privatekonom.

Henrik Johansson

Henrik Johansson, facilitator och processledare från Emerging har jobbat internationellt och lärt ut idéutveckling och innovation i över femton år till kunder som Hyper Island, Spotify, Siemens m fl.

Henrik Johansson

Fredrik Reinfeldt - Fotograf Peter Knutsson
Colin Moon - Fotograf Gabriel Henningsson