Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bättre Affärer Skog och lantbruk

Bättre Affärer Skog och lantbruk är en paketlösning där vi har samlat våra bästa och mest användbara tjänster för dig som är lantbrukare. Du kan anpassa din lösning efter dina specifika behov.

Det här ingår i Bättre Affärer-erbjudandet

 • Internetbanken företag

  Internetbanken företag

  Gör företagets bankärenden, analyser och prognoser, och sköt e-bokföringen direkt i Internetbanken. Du som har handels-/aktiebolag väljer Internetbanken företag. Du som har enskild firma väljer Internetbanken firma.

 • Mobilbanken företag

  Appen för företag

  Med företaget på fickan sköter du företagets ekonomi, när du vill och var du vill. Håll koll på likviditeten, betala och överför, handla med både aktier och fonder.

 • Kvinna på jobbet

  Telefonbanken

  Via telefonbanken kan du hantera det mesta som rör företagets ekonomi, precis som på vilket bankkontor som helst. Du ringer 0771-12 20 00 och väljer självbetjäning eller personlig service.

 • Kvinna pratar i sin telefon medan on arbetar på datorn

  Företagskonto

  Företagskontot använder du för att enkelt och effektivt hantera bolagets in- och utbetalningar. Till kontot kan du koppla till exempel bankgiro, kort och krediter.

 • Mappar

  Bankgiro

  Med Bankgiro är det enkelt och smidigt att göra betalningar – både för dig och dina kunder. Du får tydlig och samlad information om betalningarna, direkt i internetbanken.

 • Man som talar i telefon

  Placeringskonto företag

  Med Placeringskonto företag kan du skapa en ekonomisk buffert, samtidigt som pengarna alltid finns tillgängliga. Insättningar, överföringar och uttag sköter du enkelt och smidigt via internet eller telefonbanken, utan att det kostar något.

 • Bankkort Business Mastercard

  Bankkort Business Mastercard

  Betala och ta ut kontanter i svenska bankers uttagsautomater och i de flesta automater utomlands med Bankkort Business.

 • Bankkort VISA Business

  Visa Business Card

  Med Bättre Affärer kan du kostnadsfritt ansöka om ett Visa Business Card, ett av världens mest gångbara betalningsmedel.

 • En man har ett affärsmöte med en äldre man

  Årlig genomgång av företagets ekonomi

  I Bättre Affärer ingår en Trygghetsanalys, då vi går igenom hur du skapar trygghet för dig själv, dina medarbetare och din familj.

 • Hantverkare klättrar upp på taket

  Trygghetsanalys

  I Bättre Affärer ingår en Trygghetsanalys, då vi går igenom hur du skapar trygghet för dig själv, dina medarbetare och din familj.

 • Man med läsplatta

  Nyhetsbrev Bättre Affärer

  Råd och tips om hur du utvecklar ditt företag. Som prenumerant på nyhetsbrevet får du också en sms-påminnelse
  när det är dags att betala moms.

Pris

900 kr/år. (Ordinarie pris för tjänsterna 1150 kr/år).

Våra tilläggstjänster

Du kan komplettera innehållet i Bättre Affärer med ytterligare tjänster som passat just ditt företag.
Läs mer om tilläggstjänster

Skaffa ebjudandet

Kontakta oss på 0771-12 20 00, besök något av våra bankkontor eller fyll i intresseanmälan här så kontaktar vi dig inom kort.

Stäng Skriv ut