Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Nya avtalsvillkor för sparprodukter

Den 3:e januari blir ett EU-direktiv, MiFID2, gällande som svensk lag. En viktig anledning till den förändrade lagstiftningen är att stärka skyddet för dig som placerar i värdepapper eller handlar med andra typer av finansiella instrument. Det innebär bland annat att vi kommer att vara extra noga med att försäkra oss om att du förstår risknivån i dina placeringar.

Som ett led i Sparbanken Skånes anpassning till detta nya regelverk kommer under v 47 samtliga kunder som har fondkonto, depå, individuellt pensionssparande eller investeringssparkonto, att få information samt uppdaterade avtal och produktvillkor. Informationen kommer antingen i din Internetbank eller som ett brev i fall du inte har våra digitala tjänster.

Vi uppmanar dig att läsa igenom de nya villkoren. Det är dock viktigt att påpeka att du inte behöver göra något i och med denna information!

Stäng Skriv ut