Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Great Place to Work

Vi på Sparbanken Skåne vill skapa den bästa banken för våra kunder, men vi vill också vara en fantastisk arbetsgivare för våra medarbetare. Sedan vi bildades 2014 har det funnits på vår strategiska agenda att skapa en unik företagskultur och att bli den bästa arbetsplatsen i Skåne.

Under hösten 2018 kände vi att vi var redo att bli granskade, och därför genomgick vi en process som ledde till att vi idag är certifierade som en utmärkt arbetsplats via Great Place to Work®, ett internationellt forsknings-, konsult- och utbildningsföretag som hjälper organisationer att utvärdera och utveckla sin arbetsplatskultur.

I medarbetarundersökningen, som utgör en stor del av bedömningsunderlaget för utvärderingen, anser 89 % av medarbetarna att Sparbanken Skåne är en mycket bra arbetsplats och 93 % känner stolthet över hur vi bidrar till samhället. Vi är enormt glada och stolta över våra fina resultat, och över att vi på kort tid har skapat en arbetsplats där man som medarbetare känner tillit för banken och stolthet över det man gör samtidigt som man trivs med dem som man arbetar tillsammans med.