Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

En dag i ekens magiska värld

En dag i ekens magiska värld

Sparbanken Skåne bjuder i samarbete med sina ägarstiftelser och Stiftelsen Skånska Landskap in elever i årskurs 2 till en fantasifull och upplevelserik dag i naturen. Platsen är Fulltoftas skogar. Välkommen till en fantasifull dag i naturen för åk 2!

Här får eleverna träda in i sagans och naturens värld – bland uråldriga ekar tillsammans med sagoberättare, skådespelare och utomhuspedagoger. Dagen är kostnadsfri för skolan, Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen 1826 bekostar buss och aktiviteter.

För vem?

En dag i Ekens magiska värld riktar sig till alla elever i årskurs 2 i Eslöv, Hässleholm, Hörby, Höör, Kristianstad, Kävlinge, Lund, Osby, Simrishamn, Sjöbo, Staffanstorp, Svalöv, Tomelilla, Ystad och Östra Göinge kommuner.

När?

Projektet genomförs måndag till fredag från slutet av april till början av juni (en grupp på förmiddagen som avslutar med lunch och en grupp på eftermiddagen som startar med lunch). Klassen hämtas och lämnas med buss på skolan.

Var?

Dagarna äger rum i Fulltofta strövområde. Läs mer om strövområdet på www.skanskalandskap.se

Kostnad

Dagen är kostnadsfri för skolorna. Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen 1826 finansierar projektet, såväl transport som aktiviteter. Egen matsäck medtages.

FULLBOKAT

Läs mer om projektet

En dag i ekens magiska värld är ett unikt projekt som förenar utomhuspedagogiskt innehåll med en konstnärlig upplevelse. Eleverna får en ingång i naturen med hjälp av en fantasifull berättelse, som gestaltas av både skådespelare och utomhuspedagoger.

Stäng Skriv ut