Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bokningsinformation - En dag i Ekens magiska värld 2017

Boka in din klass!

Börja med att fylla i en intresseanmälan, se nedan. Senast under vecka 10 blir du kontaktad av samordnaren som bokar in din klass på överenskommen dag. Vi tar emot två grupper per dag. Var noga med att ange antal elever och lärare i intresseanmälan.

Så här är dagen upplagd

Förmiddagsgrupper

Bussen hämtar upp på skolan på morgonen för transport till Fulltofta strövområde. Gruppen får en guide som möter upp och därefter lotsar klassen genom spännande aktiviteter. Lunch intas på anvisad plats. Tänk på att ni själva tar med mat och dryck. Besöket avslutas vid 12-tiden vilket innebär att ni bör vara tillbaka på skolan senast kl 14.

Eftermiddagsgrupper

Bussen hämtar upp på skolan på fördmiddagen för transport till Fulltofta strövområde. Gruppen får en guide som möter upp och anvisar plats för att äta lunch. Tänk på att själva ta med mat och dryck. Efter lunch lotsar guide klassen genom spännande aktiviteter. Besöket avslutas vid 14-tiden vilket innebär att ni bör vara tillbaka på skolan senast kl 16.

Bussarna är försedda med säkerhetsbälten. Lärarnas tillsynsansvar gäller under hela utflykten. Det händer att vi filmar och fotograferar under dagen. Därför är det viktigt att veta om vi har föräldrarnas tillåtelse att publicera bilder av eleverna på webb och i media.

Bokningsbekräftelse

Du får en bokningsbekräftelse via mail med ytterligare information om besöket när samordnaren har bokat in er. Bokningen är giltig först när du läst igenom denna och bekräftat att uppgifterna stämmer. Finns funktionen ”Acceptera” i ert e-postprogram, använd denna. I annat fall bekräftar ni via mail till eken@skogssallskapet.se.

FULLBOKAT

Frågor?

Praktiska frågor gällande anmälan, buss etc kontakta:
Emelie Andersson, Skogssällskapet, 0451-150 15

Stäng Skriv ut