Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bokningsinformation - En dag med gårdens djur 2017

Boka in din klass!

Börja med att fylla i en intresseanmälan, se nedan. Senast vecka 10 blir du kontaktad av samordnaren som bokar in din klass på överenskommen dag. Var noga med att ange antal elever och lärare i intresseanmälan.

Så här är dagen upplagd

Bussen hämtar upp på skolan vid kl 8.30 för transport till ett av våra gymnasier med naturbruksprogram. Vid ankomst får klassen en guide som möter upp vid skolan och som därefter följer klassen på hela rundvandringen, med stopp för både besök hos gårdens djur och andra spännande aktiviteter. Stora klasser kan komma att delas upp i två grupper. Lunch intas på anvisad plats på skolan. Tänk på att ni själva tar med mat och dryck. Besöket avslutas vid 12-tiden, vilket innebär att ni bör vara tillbaka på er skola senast 13.30. Bussarna är försedda med säkerhetsbälten. Lärarnas tillsynsansvar gäller under hela utflykten. Det händer att vi filmar och fotograferar under besöket på skolorna. Därför är det viktigt att veta om vi har föräldrarnas tillåtelse att publicera bilder av eleverna på webb och i media.

Bokningsbekräftelse

Du får en bokningsbekräftelse via mail med ytterligare information om besöket när samordnaren har bokat in er. Bokningen är giltig först när du läst igenom denna och bekräftat att uppgifterna stämmer. Finns funktionen ”Acceptera” i ert e-postprogram, använd denna. I annat fall bekräftar ni via mail till gardensdjur@skogssallskapet.se.

Intresseanmälan stängd

Intresseanmälan stängd

Intresseanmälan var öppen tom 28 februari 2017.

Frågor?

Praktiska frågor gällande anmälan, buss etc kontakta:
Emelie Andersson, Skogssällskapet, 0451-150 15

Stäng Skriv ut