Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bokningsinformation

Boka in din klass!

Börja med att fylla i en intresseanmälan på webben. För att underlätta schemaläggning av dagar och busstransporter är vi tacksamma om skolor med två eller flera intresserade klasser samordnar intresseanmälan. Var noga med att ange antal elever och lärare i intresseanmälan.

Så här är vandringsdagen upplagd

Bussen hämtar upp er vid 8.45 på morgonen för transport till vandringsområdet. Respektive klass vandrar med sin guide från motsatt håll. Klasserna möts på halva sträckan för gemensam lunch innan de byter guide och fortsätter vandringen. Vid lunchplatsen finns iordningställda grillar. Tänk på att ni själva tar med mat och dryck för hela dagen. Maten bär var och en med sig själv. Vandringen avslutas vid 15.15-tiden, vilket innebär att ni bör vara tillbaka på skolan vid 16.00-16.30.

Bussarna är försedda med säkerhetsbälten. Lärarens tillsynsansvar gäller under dagen. Det händer att vi filmar och fotograferar under vandringen. Det är därför viktigt att veta om vi har föräldrarnas tillåtelse att publicera bilder av eleverna på webb och i media.

Bokningsbekräftelse

Du får en bokningsbekräftelse via mail med information om vandringsupplägget när vår samordnare bokat in er. Bokningen är giltig först när du läst igenom denna och bekräftat att uppgifterna stämmer. Finns funktionen ”Acceptera” i ert e-postprogram, använd denna. I annat fall bekräftar ni via mail till skolvandring@skanskalandskap.se.

För mer information kring projektet

Kontakta Nomie Gustafsson på Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, 0416-41 15 61.

Har du frågor kring bokningen

Kontakta bokningssamordnare Emelie Andersson, 044-309 39 30.

(Sista anmälningsdag 8 september)

Stäng Skriv ut