Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Fototävling

Skåneleden klass

Alla klasser som medverkar i projektet har möjlighet att delta i en fototävling. Under vandringen berättar naturguiderna om biologisk mångfald, skogsbruk, jakt och kulturhistoria omväxlande med praktiska övningar. Årets tema för fototävlingen är ”Naturens mönster”.

Ta med två kameror som eleverna turas om att ta bilder med. Mobiltelefoner förvaras i ryggsäcken under hela vandringen. Fotografering sker vid speciella stopp under vandringen. Efteråt reflekterar ni tillsammans över bilderna ni tagit och de upplevelser ni haft under vandringen. Vi förbehåller oss rätten att använda och publicera inkomna bidrag.

1-2 bilder per klass mailas en och en till fototavling@skanskalandskap.se av dig som lärare, senast en vecka efter vandringsdagen. Fotona skall vara högupplösta och i jpg-format.

Ämne

Det ämne som anges i mejlet blir bildens namn.

Innehåll

I mejlet ska följande tydligt framgå: skola, klass, kontaktperson, telefonnummer samt bildens namn. Berätta också hur bilden ska taggas: kommun, skola, klass (separera varje ord med ett kommatecken). Skriv gärna en liten motivering till varför ni valde just den bilden.

En jury bestående av personal från Sparbanken Skåne väljer ut en vinnare i varje kommun. Vinnarna meddelas under december, då också prisutdelning sker. Priset till vinnande klasser är en prischeck på 5 000 kronor.

Stäng Skriv ut