Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Bokningsinformation Vattenhallen

Boka in din klass!

Vi tar emot fyra klasser per dag, två på förmiddagen och två på eftermiddagen. För att underlätta planeringen och samordna busstransporten är vi tacksamma om skolor med mer än en intresserad klass koordinerar anmälan och anger det i Övrigt-fältet.
Var noga med att ange antal elever och lärare i intresseanmälan. Sista anmälningsdag är 28 februari.

Så här är dagen upplagd

Två parallella sessioner körs samtidigt, en på varje tema. Det gäller både för- och eftermiddag. Vid din anmälan kan du ange vilket tema ni önskar i första hand.

Förmiddagsgrupper

Bussen hämtar upp på skolan på morgonen för transport till Vattenhallen Science Center i Lund. Respektive klass får en guide som möter upp vid Vattenhallen och som därefter lotsar klassen genom spännande aktiviteter, inklusive filmvisning i Planetariet (antalet platser begränsat till 30). Lunch intas på anvisad plats i lokalen, om så meddelats. Tänk på att ni själva tar med mat och dryck. Besöket avslutas vid 12-tiden vilket innebär att ni bör vara tillbaka på skolan senast kl 14.

Eftermiddagsgrupper

Bussen hämtar upp på skolan för transport till Vattenhallen Science Center. Respektive klass får en guide som möter upp vid Vattenhallen och som anvisar plats för att inta lunch, om så meddelats. Tänk på att själva ta med mat och dryck. Efter lunch lotsar er guide klassen genom spännande aktiviteter, inklusive filmvisning i Planetariet (antalet platser begränsat till 30). Besöket avslutas vid 15-tiden vilket innebär att ni bör vara tillbaka på skolan senast kl 16.30.

Bussarna är försedda med säkerhetsbälten. Lärarens tillsynsansvar gäller under hela utflykten. Det händer att vi filmar och fotograferar under besöket i Vattenhallen. Det är därför viktigt att veta om vi har föräldrars tillåtelse att publicera bilder av eleverna på webb och i media.

Bokningsbekräftelse

Du får en bokningsbekräftelse via mail med ytterligare information om besöket när samordnaren har bokat in er. Bokningen är giltig först när du läst igenom denna och bekräftat via mail till bokning@sundsparlansbuss.se att uppgifterna stämmer. Först till kvarn gäller.

För mer information kring projektet, kontakta Nomie Gustafsson på Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, 0725-33 23 67.

För praktisk info om innehållet, kontakta Stefan Zamudio, 0709-20 79 49, eller Rolf Niemann, 0705-83 04 43, på Vattenhallen Science Center.

För information om bokning ocg bussar, kontakta samordnare Lars Ström, 0411-160 90.

Stäng Skriv ut