Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Stipendium för unga kulturtalanger 2017

Ung musiker

Sparbanksstiftelsen 1826 har beviljat 25 000 kr till Kulturgalan 2017 den 13 oktober på Kulturkvarteret i Kristianstad. I samband med Kulturgalan delar Sparbanken Skåne ut tre stipendier á 7 000 kr till Unga kulturtalanger som bor eller är födda i Kristianstads, Osby, Hässleholm eller Östra Göinge kommun. I första hand är stipendiet tänkt som stimulans till yngre lovande kulturtalanger, som bidrag till fortsatt utbildning eller till annan utvecklande verksamhet.

Sista dag för ansökan/nominering var den 15 september 2017.

Villkor

Stipendiaten är max 25 år och född eller bosatt i Kristianstad, Osby, Hässleholm eller Östra Göinge kommuner. Ansökan/nominering ska skickas in senast fredagen den 15 september 2017. Stipendierna ska sökas/nomineras via sparbankens webb, vi tar inte emot ansökningar via brev, telefon eller mail. Stipendiaterna utses av en jury och juryns beslut kan inte överklagas. Stipendierna delas ut i samband med Kulturgalan den 13 oktober på Kulturkvarteret i Kristianstad.

Stäng Skriv ut