Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Jobba hos oss

Vårt varumärke byggs och utvecklas av människor – det är medarbetarna som gör hela skillnaden! Medarbetarnas bidrag till vår gemensamma resa är din unika personlighet, din kunskap, dina erfarenheter, din arbetsglädje, din passion, nyfikenhet, energi och omtänksamhet. Vi söker medarbetare som delar våra värderingar; Ta initiativ, Vara öppen och Vinna Förtroende.

Som medarbetare i Sparbanken Skåne är det din drivkraft och ditt engagemang som avgör hur du utvecklas och går vidare inom företaget. Har du det som krävs ger vi förutsättningarna för att du ska få den karriär du vill ha.

Många av oss som jobbar i Sparbanken Skåne känner att vårt jobb är alldeles speciellt. Visst, vi är en bank. Vi placerar kundernas besparingar och lånar ut pengar vid behov. Vi har ett antal bankkontor och kunderna kan hantera sina affärer där, eller på internet eller via telefon. Ungefär som de flesta banker. Men vi särskiljer oss genom vårt samhällsansvar i Skåne. Våra medarbetare vill göra skillnad här, skapa en hållbar ekonomi och göra livet lite lättare för våra kunder. Genom våra ägarstiftelser har vi möjlighet att stötta mängder av initiativ inom barn- och ungdomsverksamhet, kultur, forskning osv – det är viktigt för oss. Sparbanken Skåne är grundad i Sparbanksidén, en vision om ekonomisk frihet för alla. Ett bättre samhälle, helt enkelt.

Känns Sparbanken Skåne som en arbetsgivare som skulle passa dig? Kanske finns det ett jobb som är rätt just för dig!

Lediga tjänster

Sparbanken Skåne söker Kundstöd Försäkring

Till enheten Spara & Försäkra med placering i Lund söker Sparbanken Skåne nu Kundstöd Försäkring med stort intresse för försäkringsaffären. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Ansök innan den 27 maj.

Sparbanken Skåne söker Chef för enheten AML, Klagomål och bedrägerier

Vi söker en chef till enheten för AML, Klagomål och bedrägerier, som ligger under staben IT & Support. Enheten har ett centralt AML-ansvar såväl som dagligt ansvar för AML-frågor inklusive omvärldsbevakning, klagomål, monitorering samt hantering av bedrägerier. Urval sker löpande men senast den 28 maj vill vi ha din ansökan.

Du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan. Skicka ett personligt brev samt meritförteckning till Sparbanken Skåne AB, Christina Ericsson, Box 530, 291 25 Kristianstad eller via e-post till jobba@sparbankenskane.se. Bifoga inga foton eller betygskopior i e-postmeddelandet. Har du frågor är du välkommen att ringa Christina Ericsson på 044-13 83 03.

Stäng Skriv ut