Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Är du vår nästa sommarvikarie?

Som sommarvikarie på Sparbanken Skåne får du en möjlighet att komma in i en verksamhet som kan leda till en utvecklande framtid.

Vi söker dig som under sommaren vill arbeta i rollen som Kundmottagare på ett av våra kontor. Som Kundmottagare hjälper du kunden med kassa/kundtjänstärenden. I arbetsuppgifterna ingår även att sälja bankens produkter samt att boka in kunder till möten med våra rådgivare. Där fyller du en viktig funktion i att erbjuda rätt produkt utifrån kundens behov av en trygg ekonomi. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och hur du med dessa kompletterar gruppen.

Vi söker dig som trivs i mötet med nya människor och har kund- och kassavana. Du är högskolestuderande inom ekonomi, gärna med inriktning bank och finans.

Om du är den vi söker kan du få möjlighet att jobba hos oss även efter sommaren, då olika behov uppstår t ex vid sjukdom eller semester hos ordinarie personal.

Vi söker engagerade medarbetare som speglar vårt samhälle och delar bankens värderingar (Ta initiativ, Vara öppen, Vinna förtroende); detta är viktiga faktorer för att du ska kunna bli en del i att vi når Sparbanken Skånes mål.

Drogtest i samband med rekryteringsprocessen kan förekomma.

Vill du sommarjobba hos oss?

Skicka ett personligt brev och meritförteckningsenast den 15 februari till:
semestervik@sparbankenskane.se

Motivera i din ansökan varför du söker och vad du kan bidra med. Frågor besvaras av Christina Ericsson, telefon 044-13 83 03.

Välkommen till Sparbanken Skåne!

Stäng Skriv ut