Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Man med surfplatta

UtbildningsForum - lär känna våra digitala tjänster

Internetbanken, Mobilbanken och Swish – de digitala funktionerna blir fler och fler. Lär dig mer om tekniken genom att gå en kostnadsfri utbildning som arrangeras i samarbete med Stiftelsens UtbildningsForum i Skåne AB.

Till en början kan de digitala tjänsterna kännas svåra att överblicka, men med lite övning gör de vardagen så mycket enklare. Vi gör det roligt att komma igång!

Du behöver inga förkunskaper för att gå utbildningen och heller inte göra några förberedelser. Det enda du behöver är din säkerhetsdosa. Om du inte har någon är du välkommen att besöka närmaste Sparbanken Skåne-kontor.

Under utbildningen får du lära dig att använda Sparbanken Skånes digitala tjänster i dator, mobil eller surfplatta. Vi bjuder på kaffe och fikar tillsammans. Om du har tillgång till egen dator, telefon och/eller surfplatta, ta gärna med dem. Vi tillhandahåller ett begränsat antal surfplattor på plats.

Tillsammans går vi igenom tekniken steg för steg och övar på olika tillvägagångssätt. Vi tittar på finesser och bekantar oss med olika ärenden – bankrelaterade och andra. Med tjänsterna kan du sedan uträtta många ärenden själv, på tider som passar just dig.

Läs mer och anmäl ditt intresse för utbildningarna


Deltagande är kostnadsfritt för dig som kund i Sparbanken Skåne. Utbildningarna arrangeras i samarbete med Stiftelsens UtbildningsForum i Skåne AB, ett externt bolag vars verksamhet finansieras av bankens tre ägarstiftelser – Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen 1826. Kurserna bedrivs i Sparbanken Skånes lokaler, alltid på en ort nära dig.

Stäng Skriv ut