Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse på webben. Genom att besöka vår webbplats accepterar du vårt användande av kakor.

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S
Man med surfplatta

UtbildningsForum - lär känna våra digitala tjänster

Internetbanken, Mobilbanken och Swish – de digitala funktionerna blir fler och fler. Lär dig mer om tekniken genom att gå en kostnadsfri utbildning som arrangeras av Stiftelsens UtbildningsForum Skåne AB*.

Till en början kan de digitala tjänsterna kännas svåra att överblicka, men med lite övning gör de vardagen så mycket enklare. Vi gör det roligt att komma igång!

Du behöver inga förkunskaper för att gå utbildningen och heller inte göra några förberedelser. Det enda du behöver är din säkerhetsdosa. Om du inte har någon är du välkommen att besöka närmaste Sparbanken Skåne-kontor.

Under utbildningen får du lära dig att använda Sparbanken Skånes digitala tjänster i dator, mobil eller surfplatta. Vi bjuder på kaffe och fikar tillsammans. Om du har tillgång till egen dator, telefon och/eller surfplatta, ta gärna med dem. Vi tillhandahåller ett begränsat antal surfplattor på plats.

Tillsammans går vi igenom tekniken steg för steg och övar på olika tillvägagångssätt. Vi tittar på finesser och bekantar oss med olika ärenden – bankrelaterade och andra. Med tjänsterna kan du sedan uträtta många ärenden själv, på tider som passar just dig.

Läs mer och anmäl ditt intresse för utbildningarna


* Stiftelsens UtbildningsForum Skåne AB är ett bolag helägt av Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta. Verksamheten finansieras av Sparbanken Skånes tre ägarstiftelser – Sparbanksstiftelsen Färs & Frosta, Sparbanksstiftelsen Finn och Sparbanksstiftelsen 1826. Kurserna bedrivs i främst bankens lokaler, alltid på en ort nära dig. Deltagande är kostnadsfritt för dig som kund i Sparbanken Skåne.

Stäng Skriv ut