Hoppa till textinnehållet
Aktivt val

När du lånar skånskt stannar pengarna i Skåne

Sparbanken Skåne ägs till största del av lokala stiftelser som ser till att överskottet kommer till nytta på din ort. På så sätt cirkulerar pengarna lokalt och ger näring åt skånska samhällen år efter år.

Skåningar har lånat skånskt i över 200 år

Redan från starten av sparbanksrörelsen var grundidén att lokalsamhällen mår bäst av att ha en lokal bank som kan trakten och är engagerad i dess utveckling. Det är ett åtagande som vi på Sparbanken Skåne aldrig kommer att bryta, men också fortsätta att utveckla i framtiden.

Att låna skånskt är enklare

Eftersom vi är en lokal bank kan vi erbjuda en personligare service än avlägsna storbanker och anonyma internetbanker. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss och prata bolån, eller boka ett möte om du hellre vill det. Vi finns här för att hjälpa dig. Det är kanske den viktigaste fördelen med att låna skånskt.

Prata med oss om ditt bolån

Kontakta oss och boka tid för ett samtal om ditt nuvarande bolån.

 

Ring 0771-12 20 00 för vardagar 8-21 och helger 10-16 eller fyll i dina uppgifter via länken nedan så kontaktar vi dig.

Tips!

*Erbjudandet gäller efter sedvanlig kreditprövning och under förutsättning att kreditsökande kan visa underlag från annat låneinstitut som styrker räntevillkoren. Ränterabatten gäller som längst under 36 månader och med belåning på högst 75 % av bostadens värde. Erbjudandet gäller mellan 20210301-20210531.