Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Spelplats Vinbäcken - Bock i Örtagård

Som kund i Sparbanken Skåne erbjuder vi dig 50 kr rabatt på ett begränsat antal biljetter.

Spelplats Vinbäcken är en sommarscen som ligger strax utanför Kristianstad i Vattenrikets kant i det lilla samhället Viby. Från deras utomhusscen i trädgården bjuds det på teater, musikkonserter och ibland barnteater.

Bock i Örtagård

Patron Esping på Gottorps gods i Tosterups socken är en hårdför slavdrivare mot sina anställda och inte minst mot sin fru. Han kan varken läsa eller skriva, och han behärskar inte de sociala koderna i samhällets topp, men han är en slug affärsman, som inte drar sig för att lura såväl hög som låg för egen vinning.

Bock i örtagård är en skröna där Piraten med språket och skrattet som vapen blottlägger hyckleri och maktfullkomlighet var dessa än uppträder. Piraten ställer sig på deras sida, som försöker leva sina liv utan att följa de mäktigas bud, må det vara kyrkan eller pengarna. Han försvarar också kärleken!

Vi erbjuder dig som är kund i Sparbanken Skåne 50 kr rabatt på biljettpriset.

Ordinarie pris: 395 kr
Barn under 12 år: 225 kr

Rabatterat pris 345 kr, respektive 175 kr

Använd rabattkod: sparbankenskåne2024

50:- rabatt!

Därför får du rabatter och erbjudanden

Våra rabatter är ett mervärde till dig som kund i Sparbanken Skåne och blir möjliga genom att vi som sparbank investerar en stor del av vårt överskott i projekt som gör gott för oss i Skåne. Vi tycker det är ett sätt att göra vårt lilla hörn av världen lite bättre. Och göra det mer förmånligt för dig som kund att ta del av det goda.