Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Bokens Dag 2019

Bokens dag Hässleholm 9 november 2019.

Välkommen till en dag i bokens och litteraturens tecken! Den 9 november i Hässleholms Kulturhus möter du spännande författare på Bokens Dag 2019. 

Redan klockan 12.30 startar det i foajén, kom och mingla med eftermiddagens spännande författare. Bokens Dag pågår klockan 13-16.

Erbjudande

Som kund i Sparbanken Skåne får du 50 kr rabatt per biljett (ord pris 199 kr) när du visar upp ditt Sparbanken Skånekort. Köp biljett på Kulturhusets biljettkassa i Hässleholm eller online genom länken nedan. Online använder du rabattkoden SPARBD2019

Författarna på Bokens Dag

  • Alexander Karim skådespelare och författare som debuterar i höst med en skruvad underhållningsroman Den extraordinära berättelsen om Jonas Paulssons plötsliga död.
  • Amanda Svensson aktuell med boken Ett system så magnifikt att det bländar, boken tacklar klimatkris - och vad som händer är det tryggaste, familjen, faller isär.
  • Christoffer Carlsson är kriminolog, deckarförfattare – och analyserar numera brott i SVT. Hans senaste bok Järtecken är den mest personliga hittills och skildrar ett mord i hemstaden Marbäck.
  • Katrine Engberg dansk regissör och koreograf som författardebuterade med Köpenhamnsdeckaren Krokodilväktaren om hämnd, övergivna barn och ett deckarmanus som blir blodig verklighet.