Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Lilla By Festivalen

Lilla By Festivalen har en familjevänlig anda “så som det var förr”. Här är artisterna främst lokala men de har även nationella och internationella artister. Festivalen blandar friskt mellan olika genrers från sina tre scener. Förutom musik finns femkamp, matställen, knallar, chokladhjul, karusell, mm.

Lilla By hyllar att det är 50 år sedan ABBA vann med Waterloo i Brighton och det gör de med Nanne Grönvall med band, fredag 23 augusti och Janne Schaffer med band, lördag 24 augusti.

Exklusiva ABBA-gästföreläsare: Lennart Östlund, Polar Studios och Anders Hanser, ABBAS's fotograf och nära vän. Dessutom ett tjejpunkband, Bad Skin, från Kanada som släpper låten Dancing Queen på Lilla By. Närmare ABBA än så här är det svårt att komma!

Lilla By Festivalen

Erbjudande

Biljettpriset för en endagsbiljett är 350 kr, för en tvådagarsbiljett 600 kr.

Sparbanken Skåne erbjuder dig som är kund i banken 100 kr rabatt på ovanstående biljettpriser. 

Barn och ungdomar t o m 19 år har fritt inträde.

Använd rabattkod: SPARBANKEN2024 (kan inte kombineras med andra erbjudanden)

Därför får du rabatter och erbjudanden

Våra rabatter är ett mervärde till dig som kund i Sparbanken Skåne och blir möjliga genom att vi som sparbank investerar en stor del av vårt överskott i projekt som gör gott för oss i Skåne. Vi tycker det är ett sätt att göra vårt lilla hörn av världen lite bättre. Och göra det mer förmånligt för dig som kund att ta del av det goda.