Hoppa till textinnehållet

PB-TV

Vi vill gärna bjuda på inspiration och klokskap från vårt eget nätverk till dig som Private Banking-kund. Därför erbjuder vi PB-TV som ett komplement till våra träffar som nu inte är möjliga på grund av pandemin.

Joakim Jidemo och Mats Nilsson i PB-TV.

PB-TV 7 april

I vårt tredje avsnitt av PB-TV pratar vi om vikten av en tydlig strategi, både när du investerar och driver bolag. Vi träffar Henrietta Theorell, ansvarig förvaltare Swedbank Roburs Småbolagsfond, som pratar om hur ränteläget förändrat hennes investeringsstrategi och hur de flesta svenska aktieportföljer ser ut. Vi träffar också Jakob Holm, VD på teknikkoncernen Sdiptech, som berättar hur de hjälper till att lösa flaskhalsar i samhällskritisk infrastruktur och om deras förvärvsstrategi av skickliga entreprenörsdrivna bolag.

  • Vi träffar Henrik Tingstorp, vVD, Partner och Ansvarig ränteförvaltning på Simplicity och Ulrika Hallengren VD på Fastighetsbolaget Wihlborgs. Henrik Tingstorp pratar om att förvalta med låg risk och om ett 2020 där han hade kontakt med Riksbanken - inte mindre än tre gånger. Ulrika Hallengren pratar om diskussionen om kontorens vara eller icke vara, behovet av ännu bättre platser att mötas och jobba på och att de precis gjort en kundundersökning med hjälp av AI. 

Joakim Jidemo och Mats Nilsson i PB-TV.
  • I premiäravsnittet av PB-TV den 10 februari träffar vi Pernilla Johansson, Seniorekonom på Swedbank som kommer att prata om rapporten Swedbank Economic Outlook - en utsikt för det ekonomiska året 2021 och Per Schlingmann, författare, föreläsare och rådgivare med lång erfarenhet inom både politik och näringsliv som pratar om sin nya bok Corona Express.

Video thumbnail