Hoppa till textinnehållet

Covid-19 Stöd till dig som företagare

Många företag påverkas nu av covid-19-spridningen. Vi tar era  utmaningar på största allvar och arbetar intensivt med att erbjuda olika lösningar för att hjälpa er.

 

För att ge översikt över situationen och försöka förenkla vardagen lite samlar vi information, råd och tips här. Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss så försöker vi hjälpa till.

Kontakta oss digitalt eller telefon!

Utvecklingen av coronapandemin gör att vi alla behöver hjälpas åt ännu mer för att minska smittspridningen av Covid-19. Därför rekommenderar vi dig att göra dina bankärenden i första hand via appen, internetbanken eller telefon. Där finns vi tillgängliga sju dagar i veckan.

Besök våra bankkontor bara om det är nödvändigt men avstå om du tillhör någon riskgrupp, haft kontakt med någon smittad eller upplever förkylningssymptom. Välkommen att kontakta oss på 0771-12 20 00!

Kvinna sitter ute med en kaffe latte vid ett bord och jobbar på sin laptop

Omställningsstöd

Omställningsstöd och omsättningsstöd syftar till göra det möjligt för företag att överbrygga den akuta krisen och samtidigt underlätta för företag att ställa om och anpassa sin verksamhet.