Hoppa till textinnehållet
Hand formar ett hjärta.

Projekt Alla hjärtan

Inför Alla hjärtans dag 2020 delade Sparbanken Skåne tillsammans med sina ägarstiftelser återigen ut hjärtstartare till föreningar i Sparbanken Skånes verksamhetsområde. Under 2020 delades hela 44 st ut! Under 2021/2022 har projektet Alla hjärtan uppehåll.

Projektet Alla hjärtan startades i banken under 2019. Projektet ger alla föreningar i bankens verksamhetsområde möjlighet att ansöka om en hjärtstartare med inkluderande HLR-utbildning för 20 personer. Projektet har blivit mycket uppskattat och många föreningar har ansökt. Under 2019 hade vi möjligheten att dela ut 30 st hjärtstartare, vilket vi kunde öka till hela 44 st året efter.

Välkommen med dina frågor till 

Alla hjärtebarns dag

Utöver utdelningen av de 44 hjärtstartarna med inkluderande HLR-utbildningar uppmärksammade vi Alla hjärtebarns dag den 14 februari 2020. Vi ville dra vårt strå till stacken för att glädja och lysa upp tillvaron för de sjuka barn, deras syskon, föräldrar och personal på barn- och ungdomsavdelningen på sjukhuset i Kristianstad och Lund (Hjärtebarnsavdelningen) genom att bjuda på fika och någon form av underhållning.

Föreningar som fick hjärtstartare och HLR-utbildning 2020

Visa listan