Hoppa till huvudinnehåll

Pensions- och försäkringslösningar företag

Se till att ta hand om dig själv och dina anställda. Trygga din pension med tjänstepension och var rustad för det oväntade. 

Tjänstepension och trygghetsförsäkringar till företaget

Confident smiling woman in office space

Tjänstepension och trygghetsförsäkring

Se till att du som företagare har samma skydd som andra har genom sin anställning. Har du anställda blir du en attraktiv arbetsgivare genom att erbjuda pension och trygghet.

Young man working in a coffee shop

Administrera pensionsplanen

I internetbanken kan du se din pensionsplan och göra de vanligaste ändringarna. Du kan till exempel ändra löner, göra premieuppehåll, samt lägga till och ta bort anställda.

Försäkringar till företaget

Man standing at a company talking in his mobile

Företagsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi försäkringar för det mindre företaget som kan anpassas efter just din bransch och verksamhet. De skyddar bland annat företagets inventarier och ger ersättning för uteblivna intäkter vid skada.

Mechanic technician on a garage

Fordonsförsäkringar

I samarbete med Tre Kronor erbjuder vi fordonsförsäkringar för företagets fordon. Det finns flera olika fordonsförsäkringar att välja mellan. För att se pris på fordonsförsäkring, fyll i registreringsnummer när du är inloggad.

Vi skräddarsyr lösningen

Sparbanken Skåne hjälper dig att skapa den trygghet du behöver genom att säkerställa att du har det skydd som åtminstone motsvarar det en anställd får genom kollektivavtal.

Att vända sig till oss i pensions- och försäkringsfrågor behöver inte innebära att man måste byta försäkringsbolag. Eftersom vi samarbetar med flera försäkringsbolag så har vi också möjligheten att hjälpa dig att hantera de försäkringar som du eventuellt redan har.

Vi är försäkringsförmedlare


Swedbank och sparbankerna förmedlar pensions- och försäkringslösningar till företag från Swedbank Försäkring AB, Folksam ömsesidig sakförsäkring och Tre Kronor Försäkring AB.

Information om vår försäkringsförmedling