Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Om Sparbanken Skåne

A bunch of people sitting close together on a bench having coffee looking at a dog

Vi på Sparbanken Skåne har en tydlig filosofi – att vara banken som är nära dig och den plats på jorden som du kallar hemma. Vi hjälper dig att skapa en sund och hållbar ekonomi som gör det enkelt att hantera vardagen såväl som att förverkliga drömmar. Privatperson eller företagare – vi ger dig kloka lösningar genom livet.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Finansiell information

Här kan du ta del av bland annat årsredovisningar och delårsrapporter.

Kontakta oss

Här finns de vanligaste kontaktvägarna till oss på banken. Du hittar bland annat våra kundcenter för privatpersoner och företag, support, spärrservice och huvudväxel.

Sponsring

Vi samarbetar gärna med ideella föreningar och andra aktörer som ger banken nya affärsmöjligheter och nya kunder.

Tillsammans ger vi tillbaka

När du väljer Sparbanken Skåne är du med och stödjer föreningsliv, kultur och idrott. Speciellt varmt om hjärtat har vi aktiviteter för barn och ungdomar, och satsningar kopplade till lärande och idrott.

Great Place to Work

Vi på Sparbanken Skåne vill skapa den bästa banken för våra kunder, men vi vill också vara en fantastisk arbetsgivare för våra medarbetare.