Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Sommarteatern i Ystad: Hans och Greta

15% rabatt på ordinarie biljett!

Sommarteatern i Ystad spelar Hans & Greta 7 juli till och med den 4 augusti 2024 i Öja, Ystad. 

Hans & Greta standing next to eachother

Erbjudande till dig som kund i Sparbanken Skåne

  • Som kund i Sparbanken Skåne får du 15% rabatt på biljettkategorierna: Vuxen, Ungdom och Barn.
  • Köp biljett med rabattkoden SPARBANKEN15 via länken nedan. Koden gäller endast om man köper biljetterna via länken som förköp innan föreställningen, alltså gäller inte rabatten om man köper biljetter på plats i biljettluckan.

Vi känner alla till historien om två vilsna syskon som, hungriga och övergivna, hittar till en alldeles speciell plats. Vi vet vem de mötte och vi vet hur det gick till. Men vet vi vad som hände sen? I sommarteatern Hans och Greta får vi följa fortsättningen av den klassiska sagan och se hur allting verkligen slutade.

Hans och Greta är en berättelse om att drömma sin väg till nya möjligheter. Om ojämlikhet och murarna det skapar. Om allas lika värde. Allt detta i den stil som har blivit Sommarteaterns signum. Med ett nyskrivet manus, musik av Frida Green och Christoffer Zaar samt konstnärlig ledning av Hilda Ståhl, Anna Ståhl och Hannes Nilsson blir detta en upplevelse utan dess like lämpad för alla i hela familjen, gammal som ung. Välbekant och nyskapande, som alltid på scenen i Öja.

Läs mer på Sommarteaten i Ystad