Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang
Sparbanken Skåne

Ta din business dit du vill med Sparbanken Skåne

Är ni ett företag med komplexa behov eller har ditt företag visioner om att växa rejält, på hemmaplan eller utomlands? Sparbanken Skåne har teamet redo för att hjälpa er på resan.

  • Ta din business dit du vill, vad menar vi med det?

    Vi har samlat våra mycket kunniga specialister inom företagsaffären i en särskild enhet för att ännu bättre kunna stötta företag som har behov av kvalificerad finansiell rådgivning. Det kan handla om företag som redan är börsnoterade eller verksamheter som har stora visioner. Vårt team består av erfarna företagsrådgivare, specialister inom cash management och experter inom kapitalförvaltning samt liv- och pensionsförsäkringar. Alla har lång erfarenhet av att jobba med större företag och finns dessutom samlade lokalt, vilket är till nytta när det gäller att få snabb hjälp. Som kund får du ett dedikerat team med stort kontaktnät och värdefull branschkunskap. Det ger ditt företag än bättre förutsättningar att ta rätt affärsbeslut och förverkliga sina planer.

  • Vad kan våra specialister hjälpa till med?

    Det är såklart olika saker beroende på företagets förutsättningar, men inom vårt team kan vi hantera allt från komplicerade finansieringsupplägg, handel med utlandet, sätta upp e-handelslösningar, faktureringsrutiner och optimera betalflöden. Vi hjälper till med behovsanpassade upplägg inom liv- och pension för att vara en attraktiv arbetsgivare och behålla nyckelkompetens i bolaget. Våra specialister inom kapitalförvaltning och Private Banking hjälper kunder att exempelvis hantera sin överskottslikviditet och frågor kring ägarplanering.

  • Vad är det unika med Sparbanken Skånes erbjudande?

    Det som gör oss unika är att vi har tillgång till den stora bankens produktutbud samtidigt som vi finns nära våra kunder och har stor kompetens samlad regionalt. Vi har korta beslutsvägar och kan hjälpa till det när det krävs snabba affärsbeslut. Förutom att vara en skånsk företagsbank är vi dessutom en sparbank. Som sådan återinvesterar vi en stor del av vårt överskott i aktiviteter och projekt som gör nytta för vår region och för skåningarna. Vi är helt enkelt världens skånskaste företagsbank.

Prata med oss om din business!

Ring Kundcenter Företag på 0771-12 20 01, vardagar 8-17.

Kundcenter Företag