Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Program & talare

Under en eftermiddag tar vi över Ideon Gateway i Lund och erbjuder ett fullspäckat program med fantastiska talare, workshops och insiktsfulla seminarier. Vi presenterar en rykande färsk konjunkturrapport, och delar dessutom ut Sparbanken Skånes Framtidspris till särskilt framåtblickande företag.

Några av dagens strålande talare

Sara Wimmercranz

Sara Wimmercranz

Entreprenör och investerare, grundare av riskkapitalbolaget BackingMinds, känd som en av drakarna i SVT:s Draknästet och korad till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri.

Olof Manner

Olof Manner, Senior Advisor på Swedbank

Senior Advisor på Swedbank med mer än 30 års erfarenhet av finansmarknaden i olika befattningar. Sitter med i Dagens Industris skuggdirektion och är finanskrönikör i Affärsvärlden.

Erik Martinsson

Erik Martinson

Erik Martinson är VD och medgrundare av Svea Solar – marknadsledande inom solenergi i Sverige och ett av de snabbast växande cleantech-företagen i Europa. 

Olof Skoog

Olof Skoog

Olof Skoog är den svenske diplomaten med lång erfarenhet från toppuppdrag runt om i världen. Han är sedan 2015 Sveriges ambassadör vid Förenta Nationerna och leder sedan 2019 EU:s delegation vid FN.

Katrine Kielos-Marçal

Dagens moderator: Katrine Kielos-Marçal

Global ekonomisk kommentator på Dagens Nyheter och prisad och bästsäljande författare med fokus på kvinnor och innovation. Bosatt utanför London, men med rötterna i Lund.
 

Karin Ebbinghaus

Karin Ebbinghaus

Karin Ebbinghaus, vd för Elonroad, leder ett banbrytande högteknologiskt företag inom e-mobilitet. Elonroads banbrytande laddinfrastruktur ligger i framkant av elektrifieringsrevolutionen och drivs av Karins starka tro på innovativa lösningar.