Hoppa till huvudinnehåll

Program & talare

Under en eftermiddag tar vi över Ideon Gateway i Lund och erbjuder ett fullspäckat program med fantastiska talare, workshops och insiktsfulla seminarier. Vi presenterar en rykande färsk konjunkturrapport, och delar dessutom ut Sparbanken Skånes Framtidspris till särskilt framåtblickande företag.

  • Vi börjar dagen med drop-in lunch kl 12.00 och avslutar med prisutdelning av Framtidspriset kl 17.30. Programmet startar kl 13.30.

  • Programmet fylls på löpande och vi kommer att presentera det här efter hand. Redan nu kan vi stolt presentera några av våra talare!

Några av dagens strålande talare

Sara Wimmercranz

Sara Wimmercranz

Entreprenör och investerare, grundare av riskkapitalbolaget BackingMinds, känd som en av drakarna i SVT:s Draknästet och korad till en av Sveriges mäktigaste techinvesterare av Dagens Industri.

Olof Manner

Olof Manner, Senior Advisor på Swedbank

Senior Advisor på Swedbank med mer än 30 års erfarenhet av finansmarknaden i olika befattningar. Sitter med i Dagens Industris skuggdirektion och är finanskrönikör i Affärsvärlden.

Olof Skoog

Olof Skoog

Olof Skoog är den svenske diplomaten med lång erfarenhet från toppuppdrag runt om i världen. Han är sedan 2015 Sveriges ambassadör vid Förenta Nationerna och leder sedan 2019 EU:s delegation vid FN.

Katrine Kielos-Marçal

Dagens moderator: Katrine Kielos-Marçal

Global ekonomisk kommentator på Dagens Nyheter och prisad och bästsäljande författare med fokus på kvinnor och innovation. Bosatt utanför London, men med rötterna i Lund.