Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
App, internetbank och BankID
Räntor, priser och kurser
Händelser i livet
Samhällsengagemang

Länka till sparbankenskane.se

Länka gärna till sparbankenskane.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna.

Observera att länkning till sparbankenskane.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning.

Länkning till sparbankenskane.se

  • När du länkar till sparbankenskane.se vill vi gärna att namnet Sparbanken Skåne ingår i länknamnet, till exempel "Sparbanken Skåne", "Till Sparbanken Skånes webbplats", "Läs mer om Sparbanken Skånes bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Sparbanken Skåne inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till Sparbanken Skåne.

Hantering av vår logotyp

Sparbanken Skåne är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
Frizoner logotyp Sparbanken Skåne
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Swedbanks logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.

Kontakt

Länkar som innehåller vår logotyp ska alltid godkännas av Sparbanken Skåne före publicering. Om du har några frågor om hur du använder vår logotyp hjälper vi dig gärna med information och råd. E-posta föreslagen länk inklusive placering på webbsidan till .

Logotyp

Du kan beställa logotyp via marknad@sparbankenskane.se. Ange önskat filformat och storlek.